Mijn permanente ontharing krijgen om te werken

In vergelijking betreffende alternatieven zoals ontharingscrème, harsen, waxen of epileren heeft laser ontharen mits goedkoop:

Ten eerste wensen we u vragen echt een productinformatie betreffende desbetreffende apparaten te bestuderen.(Deze kan u ontdekken en/ofwel downloaden op een site over de fabrikant ofwel leverancier) Hetgeen ons opvalt is dat in veel gevallen via fabrikanten niet (expliciet) gesteld wordt dat daar met permanente ontharing sprake zou zijn na treatment betreffende hun apparaat.

Onze prijzen zijn ingedeeld in 3 categorieën: small / medium / large. Het verwijst naar een grootte van het te veven gebied. Tijdens het consult is bepaald in welke categorie jouw valt. Teneinde je ons optimale prijsbepaling te mogen geven is het beter dat wij aanvankelijk het hoofdhaar en een huid bekijken.

Het kan zijn belangrijk dat u dan ook op de dag over laserbehandeling GEEN dag- ofwel camouflagecrèmes op de te behandelen huiddelen aanbrengt. Deze crèmes houden laserstralen tegen zodat een treatment minder werkzaam wordt.

Zorgverzekering betaalt: we beschikken over afspraken met veel zorgverzekeraars die de behandelingen vergoeden.

De Elite MPX is ons laser waarmee wij alle huidtypen kunnen veven. Het laserlicht wordt louter geregistreerd door pigmentcellen in de hoofdharen. De huid en het omringende weefsel met dit haarzakje absorberen de laserlichtstraal niet. Daarom kan zijn een laserbehandeling ons betrouwbare en effectieve behandeling tegen ongewenste haargroei.

In vroegere tijden kon jouw wegens ontharingsbehandelingen bijvoorbeeld harsen en permanent ontharen alleen terecht bij ons expert, doch tegenwoordig kun je dit tevens thuis verrichten. Dat is bijgevolg ook niet slechts ons stuk goedkoper dan structurele bezoekjes aan ons expert, maar ook alsnog weleens makkelijker.

Ongewenste haargroei is vanwege heel wat lieden een groot probleem. De oudste verwijzingen naar ontharingsmethoden kunnen we achterhalen op Egyptische hiërogliefen die beschrijven, dat de dames juiste hof met de Farao`s haarloos, glad en proper moesten zijn. Ze harsten hun benen, oksels en schaamhaar betreffende een website taaie emulsie van olie en honing.

Indien de laserstraal de gepigmenteerde haarworteltjes bereikt wordt een sterkte van de laser omgezet in warmte. De haarwortel raakt desalniettemin dusdanig weerbarstig het de haar niet verdere kan groeien. Dit ontwikkeling kan zijn alleen efficiã«nt indien een haar zich in ons levendige groeifase bevind.

Ofwel u dan ook meteen kiest vanwege laserontharing vanuit cosmetische redenen (comfort en tijdwinst) of mede ons onderliggende medische aanleiding ofwel allebei, in principe bestaan daar wegens ieder haartype en huidtype ons passende permanente uitkomst.

Een verzorging laserontharen mag u dan ook tot 6 weken wegens een treatment en gedurende de gehele behandelperiode niet harsen of een ontharingscrème benutten. Scheren mag immers.

Download: IdealBody.nl gids + checklist Overweeg je een permanente ontharing? Meld je met wegens de IdealBody.nl mailinglist en ontvang ingeval dank de voor niets voorbereidingsgids betreffende handige checklist! Aanmelden * Wij respecteren je privacy. Tevens we houden niet aangaande spam.

In enkele gevallen vergoed jouw zorgverzekeraar ons deel met een onkosten vanwege laser ontharen. Onderaan die pagina kun je lezen in welke gevallen dat is.

We houden graag rekening met uw eventuele werktijden, een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek kan ook ’s avonds en in dit weekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *